OS I SPOR MEDIA

         

Torben Vosbein

Producer/administrator tlf.: 2126 6133,

email: vosbein(at)spormedia.dk

SOM 12-ÅRIG skrev jeg små artikler om Afrika til oplæsning i klassen, og nogle år senere fortsatte jeg mit globale engagement på Kultursociologi. Men jeg var mere til praksis end teori og blev kranfører, klubpædagog og lærer på ’egen’ efterskole med udlandsrejser som speciale.

Et kursus i AV-produktion i 1980 satte billeder og lyd på dagsordenen. Det handlede om at lukke vinduet op til den store verden, om lyd-dias produktioner og dokumentarfilm fra Syd.

Jeg blev koordinator i et internationalt kommunikationsnetværk (Zebra) og producerede materialer til undervisningssitet Fjerne Naboer.

Det handler stadig om at formidle indsigt, forståelse og engagement. Siden 2005 hjulpet af engagerede unge fra forskellige kulturgrupper i Syd via projektet Global Kids.

Gitte Jakobsen

Journalist/kulturdynamo tlf.: 2093 0036,

email: gitte(at)spormedia.dk

MIN PASSION er at gøre verden mindre – i hvert fald i vores hoveder.

Jeg elsker at finde på nye ideer til, hvordan børn og unge kan få en større forståelse for andre dele af verden og opleve, at vi mennesker er meget ens – også selvom vi ser forskellige ud.

Som journalist har jeg arbejdet med kommunikation og udviklingsarbejde siden 1980’erne.

Jeg har boet og arbejdet tre år i Namibia med mange afstikkere til andre lande på det afrikanske kontinent. Og jeg har rejst et utal af gange til en række lande i Latinamerika.

Blandt et utal af aktiviteter har kulturprojekt GLOBAL KIDS indtil videre været det sjoveste.

Jeg har en diplomuddannelse i strategisk kommunikation fra Journalisthøjskolen/CBS og en master i Communication for Development fra Malmö Universitet.

Helle Toft Jensen

Instruktør tlf.: 6132 0940,

email: helle(at)spormedia.dk

LIV PÅ TRODS  – er nok altid en undertekst i mine film og ønsket om at gøre verden til et bedre sted, er dybest set stadig min drivkraft.

Det var min første rejse til Afrika, der blev mit afsæt ind i medieverdenen.

Jeg var 19 år, på arbejdslejr i Kenya og fik mulighed for  at se verden bagom klicheerne, se mig selv i de unge pigers drømme, forstå at vi er lavet af samme stof, men vores betingelser for at folde livet ud er så afgørende forskellige. Det ville jeg gerne lave film om!

For mig er det vigtigt at mine hovedpersoner er subjekter og ikke objekter for vores kamera. De fortæller på deres eget sprog og det er deres problemer, konflikter og visioner, vi skal kunne spejle os i og blive klogere af.

Jeg ønsker at videregive forståelse for og tro på forandring – både på det personlige plan og det samfundsmæssige/globale.

C.V. HELLE TOFT JENSEN, DANSK

C.V. HELLE TOFT JENSEN, ENGLISH

Korthe Lund Barfod

Regnskab
tlf.: +45 2299 0044,

email: korthe(at)spormedia.dk

Allround regnskab og administration, ansvar for alt i den afdeling. Beregninger, budgetter, betalinger, bogføring o.s.v. Specialet er blevet projektregnskaber, efter mange år i film- og musikbranchen.

Carsten Nørgaard

Projektdesigner og – manager, Fundraiser, Produktivitetstræner og coach, Fundraising-træner tlf .: +45 91879621

email: cfnorgaard@gmail.com

Jeg har viet mit voksne liv til solidaritets- og udviklingsarbejde med undertrykte og marginaliserede grupper. I mange år arbejdede jeg primært med befrielsesbevægelser i det Sydlige Afrika og i Mellemøsten. I de sidste 15 år har jeg haft fokus på stigmatiserede grupper, specielt mennesker, der lever med HIV, LGBT+ personer og sexarbejdere.

Jeg har boet og arbejdet i Sydlige Afrika og Palæstina i næsten 30 år, men bor nu i Esbjerg. Jeg har arbejdet i forskellige solidaritets- og udviklingsorganisationer som Oxfam Ibis, Udenrigsministeriet, International HIV / Aids Alliance og Positive Vibes. I Spor er jeg ansvarlig for samarbejdet med Positive Vibes i Namibia og styrker desuden vores sydlige partneres evner til selv at mobilisere flere ressourcer.

Oskar Fanta

Klipper og postproduktions allround’er.
Tlf.: +45 23889878

email: oskar.fanta@gmail.com

Det er i klipperummet, en god historie bliver til en god fortælling og finder sin endelig form og sin rytmik. Samspillet mellem billeder, ord, lyd og musik kan noget helt unikt, som jeg hver gang synes er fantastisk spændende.

Og så skal der altid findes den passende tekniske løsning til at bringe skibet i havn – uanset om det er mere indviklede opgaver som ’motion graphics’ og ’colour grading’ eller bare at få det endelige produkt ud i verden med et link eller som en stor masterfil.

Jeg kom til Danmark i 2008 og har siden været en del af Spor Media som klipper, tekniker og underviser på diverse projekter.

 

 

×