Fremmede i Karl Oves Paradis

En film af
Helle Toft Jensen

Fremmede i Karl Oves Paradis havde premiere på DR1 den 11. oktober og kan nu ses på DR.DK – og senere også på filmstriben. Læs om filmen her og se vores trailer ↓

 

Hvad sker der når 200 asylssøgende drenge kommer til en lille dansk Ø i verdenshavet?

Der er bekymring på Ærø når to centre for uledsagede drenge åbner i løbet af 2015. Her midt i Det Fynske Øhav udspiller der sig en relationshistorie som Helle Toft Jensen har dokumenteret gennem fem år med sit kamera. Vi møder Karl Ove, som er meget skeptisk, ”mama” Rie, som ansættes på centeret, unge Emma, der bliver frivillig, Rita, som tager Hamed under sine vinger, matrosen Hans, og Lennart, som er politibetjent og i Kommunalbestyrelsen for Venstre. Og vi er vidne til flere drenges liv, mens de søger at skabe sig en tilværelse, i venten på svar på deres asylsag.

 

Fremmede i Karl Oves Paradis er en varm og rørende historie om et bredt udsnit af os danskere, hvis liv, tanker og relationer bliver bevæget i mødet med de fremmede. En film som peger på det universelle i alle mennesker – at vi har brug for at blive set, og være en del af et fællesskab. 

Spor Media // Elmegade 5, 1. th, 2200, København N, tlf.: +45 3536 0940, spor@spormedia.dk

© 2018 Spor Media

×