Holdet bag

Helle Toft Jensen

Instruktør
Email: helle@spormedia.dk
Tlf.: 61320940

Var med til at starte Spor Media for 40 år siden, og er både instruktør, fotograf og producer på ”Fremmede i Karl Oves Paradis”.

Det var mødet med verden bagom klicheerne, som helt ung i Østafrika, der blev Helle Toft Jensens afsæt ind i Medieverdenen. Og siden da har hun lavet film om mennesker og deres udfordringer, konflikter og drømme, fra bl.a Nicaragua, Chile, Zimbabwe, Mali, Senegal, Japan, USA – og Danmark. Hun følger ofte sine hovedpersoner gennem flere år, og ønsker med sit filmarbejde at videregive forståelse for og tro på forandring – både på det personlige plan og det samfundsmæssige/globale.

De fleste film er produceret med støtte fra det Danske Film Institut, og /eller DR, TV2.

”Drømmenes Hotel” var udtaget til IDFA, den største Dokumentarfilm festival i 2005, og blev solgt til en række lande af DR SALES, som også nu tager Fremmede i Karl Oves Paradis / ISLAND of HOPE. i distribution.

                           SE FILMOGRAFI/CV HER                                          

Vibeke Vogel

Executive producer
Email:. vibeke@bullittfilm.dk
Tlf:. 26125001

Stiftede i 2007 selskabet Bullitt Film, som hun leder. Med mere end 20 års erfaring med dokumentarfilm-produktion startede hun ud med særligt fokus på formidling af international videokunst i Danmark og Norden og har siden udviklet en stærk interesse for dokumentarfilm med potentiale til at nå mange platforme, nationalt og internationalt.

Nyeste titler er Vibe Mogensens prisvindende ”De Pårørende”, og Hind Bensari´s ”We Could Be Heroes”, som vandt prisen for Best Feature Documentary på Nordamerikas største dokumentarfilm festival, Hot Docs i Toronto, 2018.

Hun har produceret film med blandt andre Anohni og Charles Atlas, Anne Wivel, Max Kestner og Zach Kunuk. Vibeke er cand.phil fra Institut fra Film og Medievidenskab, Kbh´s Universitet og har også en uddannelse i ledelse indenfor kunst og kultur. Hun etablerede selskabet Bullitt Film i 2007.

Klara Kollöffel

Researcher og koordinator
klara.nordahl@outlook.dk
+45 60 80 58 82

Klara har en kandidatgrad i migrationsstudier fra Københavns Universitet og flerårig erfaring med boligsocialt arbejde med børn, unge og voksne med flygtningebaggrund og ledelse af frivillige fællesskaber fra hendes arbejde i  Welcome House – Københavns Kommune. Fra en række projektansættelser hos Spor Media har hun erfaring med fundraising arbejde, redigering og produktion af videomateriale, og produktion af podcast om det danske asylsystem til undervisningsmateriale i forbindelse med Helle Toft Jensens serie ’Rodløs’.
 
Klara har arbejdet som researcher, koordinator af filmens lancering og assistent for Helle Toft Jensen igennem filmens udvikling og produktion. Som researcher har hun fokuseret på formidling af viden på flygtningeområdet i filmen og afviklet prøvescreeninger og interviews med filmens målgruppe. Som koordinator af filmens lancering har hun koordineret en række visninger i Danmark for relevante organisationer, uddannelsesinstitutioner og lokale initiativer som arbejder med fællesskab og integration på forskellig vis.

Oskar Fanta

Klipper
Email: oskar.fanta@gmail.com
Tlf.: +45 23889878

Oskar Fanta har arbejdet siden 2005 som klipper og postproduktions allround’er med særligt fokus på dokumentarfilm og kunst- og kulturproduktioner.

Siden han flyttede til København i 2008 har han været en del af Spor Media og bl.a. været B-klipper på Helle Toft Jensens film Moussa Diallo – manden og musikken. Han har klippet dokumentarfilmene River NomadsFortællingen om Rosa og klipper aktuelt på Sailau, en dokumentar om verdens første cirkumnavigation på øen New Guinea i en traditionel sejlkano.

Oskar har også klippet fiktion: Den psykologiske thriller Blurred VisionOnce Upon a Time in Sahel og Den sidste.

Siden 2009 har han været klipper i DR på en lang række produktioner og kulturserier som FilmselskabetK2DR2 bringer kulturen ud og den aktuelle DR2s store danske rockhistorie.

Oskar har en M.A. i Teatervidenskab / Kulturel Kommunikation fra Humboldt Universitet i Berlin.

Morten Giese

Klippekonsulent og medklipper
Kontakt: giesefilm@gmail.com
Tlf.: +45 23 31 30 12

Morten Giese blev i 1993 uddannet som Filmklipper på den såkaldte gyldne årgang på Den Danske Filmskole sammen med blandt andre Thomas Vinterberg, Ole Christian Madsen og Per Fly. Sidstnævnte har været hans faste sparringspartner, og Morten Giese har klippet hele Flys roste Danmarkstrilogi: BÆNKENARVN
og DRABET, samt Flysvenske spillefilm MONIKA Z. og USA-trilleren BACKSTABBING for beginners. 

Cv’et tæller også spillefilmen OKAY og TV serierne ARVINGERNE og BEDRAG. Selvom Giese må regnes for en af dansk films førende klippere, afholder det ham ikke fra at arbejde på mindre dokumentar-projekter med hjertet på rette sted, samt være Filmkonsulent på Det Danske Filminstitut /og klippe-faglærer på Den Danske Filmskole. I 2021 klipper Morten Giese en international Netflix-serie for Nikolas Winding Refn. 

Patrick Svaneberg Vejen

Lyddesigner / tonemester
Kontakt: vejenpatrick@gmail.com

Har siden han flyttede til Odense i 2015 været aktiv i det fynske filmmiljø og særligt omkring projekter støttet af FilmFyn og Odense Filmværksted. Patrick har siden januar 2020 været ansat som lyddesigner-elev hos Eidnes Studios Fyn under Kristian Eidnes Andersen, og har i den forbindelse bl.a. været lyddesigner på TV2-dokumentarfilmen De Pårørende og DR Ultra-serien Boksedreng fra Blokken. Derudover har han været lydassistent på spillefilmene Madklubben og Julemandens Datter II. Patrick har en kandidatgrad i Audiodesign fra Aarhus Universitet og er på nuværende tidspunkt en del af årgang 5 på 18Frames som tonemester.

Toni Martin Dobrzanski

Komponist
Kontakt: hello@tonimartin.dk

Tlf nr: +45 29 72 97 83

Toni Martin Dobrzanski (f. 1980) er en prisvindende dansk komponist med polske rødder. Han har skabt musik til spillefilm, dokumentarfilm, teater- og danseforestillinger samt reklamer og kampagner i lande som USA, Tyskland, Østrig, Storbritannien, Rusland og Egypten samt det meste af Skandinavien. Han har leveret musik til blandt andet BBC, DR, Malmö Stadsteater, YBCA (San Francisco), BBH (London), Bacon CPH og Bazelevs (Moskva) og indspillet med symfoniorkestre som Budapest Art Orchestra og City of Prague Philharmonic Orchestra. Han er desuden aktuel i electropop duoen AMiBA, som har udgivet albummet VUE i 2021.

Toni Martin Dobrzanski er stifter af lyd- og musikstudiet soundsound ApS, som har lydstudiefaciliteter i København og Stockholm.

 

Vil du vide mere om filmen og om muligheder for Film & Dialog?

 

Kontakt Instruktør Helle Toft Jensen
Email: helle@spormedia.dk 

Tlf:. 61320940

Spor Media // Elmegade 5, 1. th, 2200, København N,

E-mail: spor@spormedia.dk

© 2022 Spor Media

×