GLOBAL STAY TOURS

Med Global Stay Tours kommer I på digital studierejse og møder unge i Kenya eller Bolivia 

I kan blive hjemme, men alligevel komme tæt på nogle af de væsentligste udfordringer, som unge i andre dele af verden oplever. Via digitale forbindelser får I kontakt med en gruppe udvalgte unge i Kenya eller i Bolivia. Under “rejsen” vil de være jeres kultur-guides og introducere jer til et liv i slummen (Kenya) eller i en fattig bydel (Bolivia). Med dem som formidlere vil I få et indblik i, hvad det betyder, når en corona-pandemi lukker samfundet ned, eller når klimaforandringerne sender madpriserne på himmelflugt.

HVAD?

En digital studietur fra klasseværelset med det personlige møde med andre unge i fokus.

HVORFOR?

Drop bekymringer om virus og klimaaftryk – og tag alligevel en bid af den store verden


HVORDAN?

Vi planlægger i fællesskab jeres Global Stay Tour, så den passer til jeres viden, ønsker og interesser. 

 

ELEVERNES PRODUKTER

De globale elever på Osted Efterskole var på en seks-dages rejse til Nairobi og lavede både podcast, videoer, plakat og en portrætartikel.

29 elever fra spansk i 2.g var i marts 2021 på Global Stay Tour til Bolivia. Her tog en gruppe unge fra Teatro Trono imod dem og viste dem rundt.

Elever fra otte forskellige gymnasier tilknyttet ‘Globale Gymnasier’ var i Kenya, hvor de bl.a. besøgte klimaktivisterne Christine og Kisilu Musya.

Eleverne fra Global- og Eventlinjen på Tømmerup Efterskole var på en tre-dages rejse til Nairobi, som de har lavet en film om her.

Ønsker I at høre mere om mulighederne for at komme afsted på en Global Stay Tour? Så send os en mail på spor@spormedia.dk
En del af CulPeer4Change

Global Stay Tour er en del CulPeer4Change-samarbejdet, som støttes af EU. Et samarbejde, der har fokus på udvikling af “Cultural Peer-learning for Development Education”.

Spor Media // Elmegade 5, 1. th, 2200, København N, tlf.: +45 3536 0940, spor@spormedia.dk

© 2018 Spor Media

×