ÆRØ Eksperimentet:

Jordens tilstand kræver handling NU

Da to ærøboere, Louise og Maja, for 3 år siden besluttede at møde klimaudfordringerne med lokale initiativer, blev det starten på ÆRØ Eksperimentet  – et projekt, der inddrager borgerne i kampen for den grønne omstilling.

Eksperimentet engagerer ærøboerne i et nysgerrigt og undersøgende fællesprojekt for sammen at diskutere, udveksle erfaringer og dele tvivl, frustrationer og tricks i forhold til, hvor nemt eller svært det kan være at gøre det til en del af dagligdagen at passe på miljøet.

Instruktør Helle Toft Jensen/Spor Media valgte at følge Eksperimentet med sit kamera og på denne måde bidrage med inspirerende historier om, hvad vi alle kan gøre for at skubbe udviklingen i den rigtige retning.

Nu er de foreløbige optagelser klippet ned til en 26 minutters præsentation, som ved ”FILM & DIALOG-møder” på Ærø er med til at sætte yderligere fart på den nødvendige grønne omstilling.

ÆRØ Eksperimentet:

Jordens tilstand kræver handling NU

Da to ærøboere, Louise og Maja, for 3 år siden besluttede at møde klimaudfordringerne med lokale initiativer, blev det starten på ÆRØ Eksperimentet  – et projekt, der inddrager borgerne i kampen for den grønne omstilling. Eksperimentet engagerer ærøboerne i et nysgerrigt og undersøgende fællesprojekt for sammen at diskutere, udveksle erfaringer og dele tvivl, frustrationer og tricks i forhold til, hvor nemt eller svært det kan være at gøre det til en del af dagligdagen at passe på miljøet. Instruktør Helle Toft Jensen/Spor Media valgte at følge Eksperimentet med sit kamera og på denne måde bidrage med inspirerende historier om, hvad vi alle kan gøre for at skubbe udviklingen i den rigtige retning. Nu er de foreløbige optagelser klippet ned til en 26 minutters præsentation, som ved ”FILM & DIALOG-møder” på Ærø er med til at sætte yderligere fart på den nødvendige grønne omstilling.
×